Dërgesa të shpejta

24 deri 48 Orë

+383 48 170 900

Viber & Whatsapp

ZBRITJE

Zbritjet Aktuale

± 48 Orë

Dërgesa të shpejta të porosisë tuaj mbrenda 48 Orëve

2 Euro

Posta 2€ kudo në Kosovë për blerjet më të vogla se 30€

5 Euro

Posta 5€ kudo në Shqipëri, Maqedoni për blerjet më të vogël se 30€

Falas

Posta Falas për Shqipëri, Maqedoni dhe Kosovë për blerjet mbi 30€

KATEGORIA

Shikoni produkte sipas kategorisë

MË TË REJAT

Shikoni produktet më të reja

PRODUKTE TË NDRYSHME

Shikoni produktet të ndryshme

TOP PRODUKTET

Produktet më të Shitura

Distribuimi - Brendet tona

është shtuar në shportë.
Faturimi
Fillimi
Zbritjet
0
Shporta
Telefono