Pllakë Gatimi me Dy hb-520ng Hausberg

31330-2
31330-1

Pllakë Gatimi me Dy hb-520ng Hausberg

45.00 

Shifra: 31330 Kategori:
View cart

Përshkrimi

Dy ndezës
– 5 nivele ngrohjeje
– Trup i smaltuar i bardhë, i zi ose i kuq
– Djegësit prej gize
– Termostat i rregullueshëm
– Drita treguese
– Mbrojtje nga mbinxehja
* Këmbë kundër rrëshqitjes
* Tensioni: 220 V-230V / 50 Hz
* Fuqia: 1500 W + 1000 W
* Përmasat e pllakës: 18.5 cm dhe 15 cm
* Përmasat: 47x26x9 cm