Pllakë Gatimi Elektrike HB-519 Hausberg

-25%
31331
31331-1

Pllakë Gatimi Elektrike HB-519 Hausberg

22.49 

SKU: 31331 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

Pianura elektrike Hausberg HB-519 1500W Prodhuesi Hausberg ofron një lloj të ri pianurash elektrike për një tepricë energjie dhe nxehtësi uniforme. Ngrohja bëhet në mënyrë ekologjike me ndihmën e teknologjisë së valëve infra të kuqe. Pianura Hausberg HB-519 përfiton nga mbrojtja nga mbinxehja. Në këtë mënyrë do të shmangni incidente të pakëndshme. 
Me një dizajn klasik, pianura HB 519 është praktike dhe e lehtë për t’u përdorur nga kushdo. Me këtë pianurë mund të gatuani në mënyrë të sigurtë pa rrezikun e djegies. Diametri i pllakës është 18.5 cm.

• Trupi me emalim të zi
• Djegësi prej gize
• Termostat i rregullueshëm
• Treguesi i dritës • Mbrojtja nga mbinxehja • Këmbët kundër rrëshqitjes • Diametri i djegësit: 18.5 cm • Tensioni: 220 V-230V / 50 Hz • Fuqia: 1500 W • Përmasat: 27x27x9
cm