Blender SET 1000w hb-7700 Hausberg

31308
31308-2
31308-1

Blender SET 1000w hb-7700 Hausberg

46.99 

Shifra: 31308 Kategori:
View cart

Përshkrimi

  • 20-240 V, 50/60 Hz
  • 1000 W
  • Motor i fuqishëm DC me bakër që kursen energji
  • Përzieni, rrihni, copëtoni dhe prisni recetat tuaja të preferuara
  • Tija S / S
  • 2 shpejtësi + shpejtësi të ndryshueshme (pa marshe)
  • Tehe të qëndrueshme prej çeliku inox (304)
  • Lehtë për t’u çmontuar për pastrim
  • Me filxhan te graduar 700ml, heps plastik 500ml, aksesor tel