Friteze 5l Sokany HD-3501

31309
31309-1
31309-2
31309-3

Friteze 5l Sokany HD-3501

51.99 

Shifra: 31309 Kategori:
View cart

Përshkrimi

Kjo Fryerje e thellë prej çeliku inox është e qëndrueshme për përdorim shtëpiak dhe komercial. Lehtë për tu përdorur dhe pastruar.

Karakteristikat e produktit

 • Konstruksion i ngurtë, prej çeliku inox të rëndë.
 • Drita treguese e temperaturës shfaqet kur fryerja po ngroh vajin.
 • Tubi i ngrohjes shpërndan nxehtësinë uniforme dhe të shpejtë.
 • Mbulesa e kapakut parandalon spërkatjen e vajit të vlimit dhe mbulon në mënyrë të sigurt vajin kur nuk përdoret.
 • Shporta e skuqjes me dorezë plastike parandalon djegien e duarve tuaja dhe sjell funksionim të sigurt dhe të lehtë.
 • Rezervuari i trashë për përdorim të qëndrueshëm, mund të shkëputet për pastrim të lehtë.
 • E përkryer për përdorim shtëpiak dhe komercial.

specifikat e produktit

 • Marka – SOKANY
 • Modeli i produktit – HD-3501
 • Fuqia – 2000 W
 • Kapaciteti – 5.0 litra