Blender 1.5l 600w hb-7762 Hausberg

31303
31303-1

Blender 1.5l 600w hb-7762 Hausberg

46.99 

Shifra: 31303 Kategori:
View cart

Përshkrimi

Blenderi Hauseberg, HB-7762 është një përzierës i shkëlqyer i palëvizshëm që është në gjendje të bluajë vëllime të mëdha të produkteve në pak çaste.

Ena e saj e madhe plastike mban 1 liter. Masa qarkullon në drejtime horizontale dhe vertikale, duke siguruar bluarje të kujdesshme. Ideal për Smoothie dhe bluarjen e furtav tuajë të preferuar.

-Fuqia:600 W

-Kapaciteti: 1L