Mikser Sanifer sf-7016

31323
31323-2
31323-1

Mikser Sanifer sf-7016

27.99 

SKU: 31323 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

 Emri i produktit Mikser dore
 Materiali Çelik inox dhe plastikë
 Tensioni 220V-240V
 Frekuenca 50/60 HZ
 Fuqia 200 W
 Veçori E qëndrueshme
 Përdorimi Rrahja e vezëve dhe funksione të tjera