Aparat per Kafe 1.5l Sf-3530 Sonifer

31301
31301-2

Aparat per Kafe 1.5l Sf-3530 Sonifer

29.49 

Shifra: 31301 Kategori:
View cart

Përshkrimi

 • Forma e qëndrueshme dhe unike
 • matës transparent i ujit, këmbë kundër rrëshqitjes
 • Drita treguese e ndezjes/fikjes, me siguresën për mbrojtje nga mbinxehja
 • sistemi i sigurisë: funksionon vetëm kur kapaku është vendosur mirë
 • me mbajtjen e një pjate të ngrohtë për të garantuar kafenë të freskët për të nxehtë
 • Me filtër të lëvizshëm të shportës dhe filtër të heqshëm, lugë dhe kavanoz qelqi
 • Ka mbyllje sigurie për vlim të thatë
 • funksion kundër pikimit
 • Kapaciteti 1.5L
 • Materiali çelik inox dhe plastika
 • filtër i lëvizshëm i shportës dhe filtër i lëvizshëm, lugë dhe kavanoz qelqi
 • Tensioni 220V-240V
 • Frekuenca 50/60HZ
 • Fuqia 550 W