Grirese e mishit SF-8057

-20%
31310
31310-2
31310-1
31310-3
31310-4

Grirese e mishit SF-8057

25.59 

2 Nivele Prehjes/Shpejtësie

  1.  I përshtatshëm për përbërës më të butë si perimet, të copëtuara me shpejtësi të ulët dhe ushqim të konservuar
  2.  I përshtatshëm për përbërës më të fortë si mishi, i prerë shpejt, efekti është i jashtëzakonshëm
SKU: 31310 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

Emri i produktit  Grirës i mishit
 Materiali  Çelik inox
 Tensioni  220V-240V
 Frekuenca  50-60 Hz
 Fuqia  3000 W
 Veçori  E qëndrueshme
 Përdorimi  Pajisje shtëpiake