Aparat per qese me vakum hb-2600 Hausberg

31302

Aparat per qese me vakum hb-2600 Hausberg

28.49 

Shifra: 31302 Kategori:
View cart

Përshkrimi

Ambalazhimi me vakum është një teknologji moderne për paketimin dhe ruajtjen e produkteve ushqimore.

Procesi i paketimit me vakum (ose vakum) përfshin futjen e ushqimit në një ambalazh të papërshkueshëm nga gazi dhe nxjerrjen e ajrit nga brenda duke përdorur një pompë vakum. Kjo shmang kontaktin e produkteve me oksigjenin që mund të shkaktojë reaksione që çojnë në ndryshimin e produktit.

Në mungesë të oksigjenit ndërpritet shumëzimi i mikroorganizmave (baktereve, mykut) dhe vonohet procesi i prishjes së ushqimit. Në këtë mënyrë, ushqimi mbahet i sigurt.

Përparësitë e paketimit të ushqimit me vakum:

 • fshesë me korrent rrit periudhën në të cilën ushqimi mund të ruhet rreth 3-4 herë;
 • kursen hapësirë ​​në frigorifer;
 • paketimi mund të bëhet edhe për produkte të brishta.

Karakteristikat:

 • Produkti: Fshesë me korrent ushqimor;
 • Funksioni: qese me vakum;
 • Përdoret vetëm për pastrim me korrent;
 • Butoni i ndalimit;
 • Gjerësia e telit të ngrohësit: 1,5 mm;
 • Gjerësia e çantës: 29.5cm max;
 • Shpejtësia e vakumit: 2.5L / min;
 • Shkalla e vakumit: 430 mmHg (-57 kpa)