Pantolla G900 Kafe

PhotoRoom-20220416_110851
PhotoRoom-20220416_110911
PhotoRoom-20220416_110933

Pantolla G900 Kafe

16.00 

  • Xhepa për Mbrojtëset e Gjurit, për Lapsa dhe Vizore, Xhepa për Mbajtjen e Veglave, Xhep Mbrapa
  • Material që zgjerohet për shtim të lëvizshmërisë dhe komfortit
Shifra: 12631-2 Kategori:
Clear
View cart

Additional information

Madhësia

46, 48, 50, 52, 54, 56