Pantolla G900 Zi

PhotoRoom-20220416_110513
PhotoRoom-20220416_110537
PhotoRoom-20220416_110559

Pantolla G900 Zi

16.00 

  • Xhepa për Mbrojtëset e Gjurit, për Lapsa dhe Vizore, Xhepa për Mbajtjen e Veglave, Xhep Mbrapa
  • Material që zgjerohet për shtim të lëvizshmërisë dhe komfortit
SKU: 12631-4 Kategori:
Spastroje

Informacion shtesë

Madhësia

46, 48, 50, 52, 54, 56