Pantolla G900 Kaltërt

PhotoRoom-20220416_105618
PhotoRoom-20220416_105546
PhotoRoom-20220416_105510

Pantolla G900 Kaltërt

16.00 

  • Xhepa për Mbrojtëset e Gjurit, për Lapsa dhe Vizore, Xhepa për Mbajtjen e Veglave, Xhep Mbrapa
  • Material që zgjerohet për shtim të lëvizshmërisë dhe komfortit
SKU: 12631-1 Kategori:
Spastroje

Informacion shtesë

Madhësia

46, 48, 50, 52, 54, 56