Pantolla Z-Model Zi

02
02.1

Pantolla Z-Model Zi

18.99 

  • Xhepa për Mbrojtëset e Gjurit, për Lapsa dhe Vizore, Xhepa për Mbajtjen e Veglave, 2xXhep Mbrapa
  • Material që zgjerohet për shtim të lëvizshmërisë dhe komfortit
SKU: 20085-3 Kategori:
Spastroje

Informacion shtesë

Madhësia

46, 48, 50, 52, 54, 56