Pantolla Hiri+zi

4

Pantolla Hiri+zi

13.90 

  • Xhepa për Mbrojtëset e Gjurit, për Lapsa dhe Vizore, Xhepa për Mbajtjen e Veglave, Xhep Mbrapa
  • Material që zgjerohet për shtim të lëvizshmërisë dhe komfortit
SKU: 11106 Kategori:
Spastroje

Informacion shtesë

Madhësia

46, 48, 50, 52, 54, 56