Pantolla G900 Bardhë

PhotoRoom-20220416_110016
PhotoRoom-20220416_110230
PhotoRoom-20220416_110159

Pantolla G900 Bardhë

16.00 

  • Xhepa për Mbrojtëset e Gjurit, për Lapsa dhe Vizore, Xhepa për Mbajtjen e Veglave, Xhep Mbrapa
  • Material që zgjerohet për shtim të lëvizshmërisë dhe komfortit
SKU: 12631-3 Kategori:
Spastroje

Informacion shtesë

Madhësia

46, 48, 50, 52, 54, 56