Pantolla Hiri

3

Pantolla Hiri

10.90 

  • Xhepa për Mbrojtëset e Gjurit, për Lapsa dhe Vizore, Xhepa për Mbajtjen e Veglave, Xhep Mbrapa
  • Material që zgjerohet për shtim të lëvizshmërisë dhe komfortit
Shifra: 9353 Kategori
Clear
Shiko Shportën

Additional information

Madhësia

46, 48, 50, 52, 54, 56