Pantolla Bardh+Hiri

1

Pantolla Bardh+Hiri

13.90 

  • Xhepa për Mbrojtëset e Gjurit, për Lapsa dhe Vizore, Xhepa për Mbajtjen e Veglave, Xhep Mbrapa
  • Material që zgjerohet për shtim të lëvizshmërisë dhe komfortit
SKU: 20085 Kategori:
Spastroje

Informacion shtesë

Madhësia

46, 48, 50, 52, 54, 56