Pantolla Lio Neon Hiri+zi

5

Pantolla Lio Neon Hiri+zi

16.90 

  • Xhepa për Mbrojtëset e Gjurit, për Lapsa dhe Vizore, Xhepa për Mbajtjen e Veglave, Xhep Mbrapa
  • Material që zgjerohet për shtim të lëvizshmërisë dhe komfortit
  • Pantollona Dimërore
Shifra: 9144 Kategori
Clear
Shiko Shportën

Additional information

Madhësia

46, 48, 50, 52, 54, 56