Komoda PVC ATLANTA C3

Untitled (3)

Komoda PVC ATLANTA C3

220.00 

  • Dimensioni Komodës: 80x54x42 cm
  • Dollap AT-C3: 120x26x16 cm
Shifra: 32052 Kategori:
View cart

Përshkrimi

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.