Komoda PVC HANOI

Untitled (30)

Komoda PVC HANOI

  • Dimensioni Komodës: 80cm
  • Dollap HA1: 22cm
SKU: 31280 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.