Komoda PVC MANILA

Untitled (29)

Komoda PVC MANILA

  • Dimensioni Komodës: 80cm
  • Dollap HA1 1: 32cm
Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.