Komoda PVC BOSTON C2

Untitled (6)

Komoda PVC BOSTON C2

  • Dimensioni Komodës: 46x26cm
  • Dollap AT2 26CM C2
Kategori:
View cart

Përshkrimi

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.