Komoda PVC SIENA G1

Untitled (10)

Komoda PVC SIENA G1

220.00 

  • Dimensioni Komodës: 60cm
  • Dollap SI 1: 32cm
Shifra: 31281 Kategori:
View cart

Përshkrimi

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.