Komoda PVC SIENA G9

Untitled (18)

Komoda PVC SIENA G9

  • Dimensioni Komodës: 60cm
  • Dollap SI 1: 32cm
Kategori
Shiko Shportën

Description

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.