Komoda PVC ATLANTA C2

Untitled (24)

Komoda PVC ATLANTA C2

  • Dimensioni Komodës: 80cm
  • Dollap AT2 C2 26cm
SKU: 31708 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.