Komoda PVC SIENA G2

Untitled (11)

Komoda PVC SIENA G2

  • Dimensioni Komodës: 60cm
  • Dollap SI 1: 32cm
Kategori
Shiko Shportën

Description

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.