Komoda PVC ALASKA G12

24

Komoda PVC ALASKA G12

  • Dimensioni Komodës: 80cm
  • Dollap AT3 C1
Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.