Komoda PVC BOSTON C3

Untitled (4)

Komoda PVC BOSTON C3

  • Dimensioni Komodës: 46x26cm
  • Dollap AT3 26cm C1
Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.