Komoda PVC NAPOLI

30 (1)

Komoda PVC NAPOLI

  • Dimensioni Komodës: 120cm
  • Dollap AT2 26cm
Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.