Komoda PVC ALASKA G2

Untitled (31)

Komoda PVC ALASKA G2

  • Dimensioni Komodës: 80cm
  • Dollap SI 2: 32cm C1
Kategori:
View cart

Përshkrimi

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.