Komoda PVC PATTAYA C2

Untitled (27)

Komoda PVC PATTAYA C2

  • Dimensioni Komodës: 80cm
  • Dollap SI 1: 32cm
Kategori:

Përshkrim

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.