Komoda PVC DOHA 60cm

doha-60

Komoda PVC DOHA 60cm

SKU: 32702 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.