Komoda PVC ATLANTA C4B7 80CM

1.1

Komoda PVC ATLANTA C4B7 80CM

Kategori:
View cart

Përshkrimi

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.