Kepuca White 118 S1 Microfiber Mekap

m7.png

Kepuca White 118 S1 Microfiber Mekap

27.00 

Shkalla e sigurisë: S1

SKU: 14846 Kategori:
Spastroje

Përshkrim

Mbrojtëse Metali Sipër

Këpucët e shkallës S1  ofrojnë Mbrojtëse metali sipër, me siguri të lartë, komoditet dhe ajrosje gjatë tërë ditës.
Ky model  ka mbështjelljen e tekstilit me rezistencë ndaj gërvishtjeve , Përforcim dhe rehati për sigurinë në thembër.

Përmbajtja e S1: Mbrojtëse metali Sipër,  Anti Statike,  Anti Shock,  Vaj Resistente

Shtresë Cilësore Climatex: Shtresa e Këpucave është punuar me Standardin Climatex i cili është i butë, duke siguruar një përvojë të rehatshme në këmbë.

Informacion shtesë

Numrat

40, 41, 42, 43, 44, 45