Kepuca Etna E Zeze Sgr-24 (s2) Segura Mekap

11.jpg

Kepuca Etna E Zeze Sgr-24 (s2) Segura Mekap

26.00 

Shkalla e sigurisë: S2

SKU: 14227 Kategori:
Spastroje

Përshkrim

Mbrojtëse Metali Sipër

Këpucët e shkallës S2  ofrojnë Mbrojtëse metali sipër, me siguri të lartë, komoditet dhe ajrosje gjatë tërë ditës.
Ky model  ka mbështjelljen e tekstilit me rezistencë ndaj gërvishtjeve , Përforcim dhe rehati për sigurinë në thembër.

Përmbajtja e S2: Mbrojtëse metali Sipër,  Anti Statike,  Anti Shock,  Vaj Resistente

Shtresë Cilësore Climatex: Shtresa e Këpucave është punuar me Standardin Climatex i cili është i butë, duke siguruar një përvojë të rehatshme në këmbë.

Informacion shtesë

Numrat

40, 41, 42, 43, 44, 45