Kepuca Gpr-215 S3 Mekap

GPR-215-2

Kepuca Gpr-215 S3 Mekap

42.00 

Shkalla e sigurisë: S3

Shifra: 14870 Kategori:
Clear
View cart

Përshkrimi

Mbrojtëse Metali Sipër dhe Përfundi

Këpucët e shkallës S3  ofrojnë Mbrojtëse metali sipër, me siguri të lartë, komoditet dhe ajrosje gjatë tërë ditës.
Ky model  ka mbështjelljen e tekstilit me rezistencë ndaj gërvishtjeve , Përforcim dhe rehati për sigurinë në thembër.

Përmbajtja e S3: Mbrojtëse metali Sipër,  Anti Statike,  Anti Shock,  Vaj Resistente, Mbrojtëse Metali Sipër + Përfundi

Shtresë Cilësore Climatex: Shtresa e Këpucave është punuar me Standardin Climatex i cili është i butë, duke siguruar një përvojë të rehatshme në këmbë.

Additional information

Numrat

40, 41, 42, 43, 44, 45