Kepuca Policap 204-01 Black S2

policap-204-04
policap-204-04-2
policap-204-04-3

Kepuca Policap 204-01 Black S2

30.00 

Shkalla e sigurisë: S1

Shifra: 31447 Kategori:
Clear
View cart

Përshkrimi

Mbrojtëse Metali Sipër

Këpucët e shkallës S2  ofrojnë Mbrojtëse metali sipër, me siguri të lartë, komoditet dhe ajrosje gjatë tërë ditës.
Ky model  ka mbështjelljen e tekstilit me rezistencë ndaj gërvishtjeve , Përforcim dhe rehati për sigurinë në thembër.

Përmbajtja e S1: Mbrojtëse metali Sipër,  Anti Statike,  Anti Shock,  Vaj Resistente

Shtresë Cilësore Climatex: Shtresa e Këpucave është punuar me Standardin Climatex i cili është i butë, duke siguruar një përvojë të rehatshme në këmbë.

Additional information

Numrat

40, 41, 42, 43, 44, 45