Kepuca Jeriko 234-01 Gray (s1) Mekap

jeriko-234-01-958×1024-1.jpg
jeriko-234-01-2.jpg
jeriko-234-01-3.jpg

Kepuca Jeriko 234-01 Gray (s1) Mekap

27.00 

Shifra: 30395 Kategori:
Clear
View cart

Përshkrimi

Mbrojtëse Metali Sipër

Këpucët e shkallës S1  ofrojnë Mbrojtëse metali sipër, me siguri të lartë, komoditet dhe ajrosje gjatë tërë ditës.
Ky model  ka mbështjelljen e tekstilit me rezistencë ndaj gërvishtjeve , Përforcim dhe rehati për sigurinë në thembër.

Përmbajtja e S1: Mbrojtëse metali Sipër,  Anti Statike,  Anti Shock,  Vaj Resistente

Shtresë Cilësore Climatex: Shtresa e Këpucave është punuar me Standardin Climatex i cili është i butë, duke siguruar një përvojë të rehatshme në këmbë.

Additional information

Numrat

40, 41, 42, 43, 44, 45