Kepuca Jupiter 157 Gri (s1p) Mekap

policap-157-01-958×1024-1.jpg
policap-157-01-2.jpg
policap-157-01-3.jpg

Kepuca Jupiter 157 Gri (s1p) Mekap

29.00 

Shkalla e sigurisë: S1-P

Shifra: 9580 Kategori:
Clear
View cart

Përshkrimi

Mbrojtëse Metali Sipër dhe Përfundi

Këpucët e shkallës S1-P  ofrojnë Mbrojtëse metali sipër, me siguri të lartë, komoditet dhe ajrosje gjatë tërë ditës.
Ky model  ka mbështjelljen e tekstilit me rezistencë ndaj gërvishtjeve , Përforcim dhe rehati për sigurinë në thembër.

Përmbajtja e S1: Mbrojtëse metali Sipër,  Anti Statike,  Anti Shock,  Vaj Resistente, Mbrojtëse Metali Sipër + Përfundi

Shtresë Cilësore Climatex: Shtresa e Këpucave është punuar me Standardin Climatex i cili është i butë, duke siguruar një përvojë të rehatshme në këmbë.

Additional information

Numrat

40, 41, 42, 43, 44, 45