Kepuca Gpr-214 Gray S2 Mekap

gripper-is-ayakkabisi-grayz-s2-src-gpr-214__0321467464690615.jpg
gripper-gpr-214-s2-src-is-guvenlik-ayakkabisi__1521018035070089.jpg
gripper-gpr-214-s2-src-is-guvenlik-ayakkabisi__0909951853405798.jpg

Kepuca Gpr-214 Gray S2 Mekap

35.00 

Shkalla e sigurisë: S2

Shifra: 30398 Kategori:
Clear
View cart

Përshkrimi

Mbrojtëse Metali Sipër

Këpucët e shkallës S2  ofrojnë Mbrojtëse metali sipër, me siguri të lartë, komoditet dhe ajrosje gjatë tërë ditës.
Ky model  ka mbështjelljen e tekstilit me rezistencë ndaj gërvishtjeve , Përforcim dhe rehati për sigurinë në thembër.

Përmbajtja e S2: Mbrojtëse metali Sipër,  Anti Statike,  Anti Shock,  Vaj Resistente

Shtresë Cilësore Climatex: Shtresa e Këpucave është punuar me Standardin Climatex i cili është i butë, duke siguruar një përvojë të rehatshme në këmbë.

Additional information

Numrat

40, 41, 42, 43, 44, 45