Kamera Sigurie Mini E Zeze wifi Full-HD

32509.1
32509.2.
352f18c4-5c40-4965-b6e7-28f8078c1e8b.9e486f33cdbfee0e19e3d0dc95fba47c
694da85e-719c-4487-a517-f1b4e0e2179e.8efe13981ea2ee9c51b5faf0ae8f8fd3
0e656ff4-4cac-4ba4-bc43-d9ea72523992.fd674c385ca7ac18a31a1a778a0bb47f

Kamera Sigurie Mini E Zeze wifi Full-HD

9.90 

SKU: 32509 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

  • ➤Kamera mini Full HD 1080P Minikamera e vogël OVEHEL regjistron video në 1920X1080P HD të jashtëzakonshme me 30 korniza për sekondë. Funksioni me video, fotografi, regjistrim në unazë, detektivë lëvizjeje, vizion nate me infra të kuqe, ekran të kohës, magnetike, etj. Kamera e fshehur me pamje me kënd të gjerë 150° që mund të monitorojë kudo në distancë standarde.
  • ➤Bateri e integruar 250mah Si një mini-kamerë WIFI, Bateria e integruar 250mah, e ngarkuar plotësisht, mund të punojë rreth 40-60 minuta, gjithashtu mund ta futni kamerën në një karikues USB (ose bankë energjie) për regjistrim 24/7 orë. Me lidhjen Wi-Fi me ruterin 2,4 GHz të dhomës, mund të shikoni transmetimin e drejtpërdrejtë të videos ose riprodhimet, pavarësisht se ku jeni duke hyrë në APP.
  • ➤Shikimi i natës dhe i lehtë për t’u instaluar 6 drita infra të kuqe të fshehura të integruara për një ekran të qartë në kushte me dritë të ulët (pa shkëlqim në përdorim), distanca e punës me dritë arrin në 5 m, gjë që e bën atë të përsosur si një kamerë sigurie në shtëpi ose një Kamera shtëpiake/dado për regjistrimin e fotove dhe videove pa tërhequr vëmendje. Me magnetin e brendshëm, kamera e fshehtë e përmirësuar mund të absorbohet lehtësisht në çdo sipërfaqe hekuri.
  • ➤Alarmitë e avancuara të zbulimit të lëvizjes Kamera e fshehtë me valë do të dërgojë njoftim pushues me imazhe në telefonin tuaj sapo të zbulohet lëvizja. Mund të hyni në aplikacion për të parë se çfarë po ndodh në kohë reale dhe të mos shqetësoheni kurrë se mos humbisni diçka të rëndësishme. Kjo kamerë e fshehur spiune regjistron dhe mbishkruan automatikisht skedarët më të vjetër të kartës SD kur janë plot për regjistrim të vazhdueshëm.
  • ➤Funksionon si një aparat fotografik normal pa WiFi Një aparat fotografik mund të mbështesë shumë përdorues dhe një aplikacion mund të mbështesë shumë kamera në të njëjtën kohë. Kjo kamerë spiune përmban pika të nxehta në mënyrë që të mund të regjistrojë edhe pa Wi-Fi: thjesht futni një kartë SD (nuk përfshihet) dhe ndizni, kamera mini WiFi do të regjistrojë automatikisht skedarët video HD në kartën SD; Mund të regjistrojë gjithashtu video edhe nëse rrjeti është jashtë linje.