Baby Phone V30 349710

H3891a7821c444a9b9ad61eb0919c562bC.jpg_960x960
H942d8d2c21c84f60805f631e74c7bc80W.jpg_
Hffd0086946294d728d1dfa9fbf409eec5
Hd4e850125cac4fe4a6c9fcfcf28dbbbbX.jpg_960x960
Hf52d1189ed514b818c82791b9bc707c6Z.jpg_960x960

Baby Phone V30 349710

47.00 

V30 Monitor telefoni bebesh me valë me dy drejtime

  • Me funksion të bisedës në dy drejtime
  • Funksioni i shkëmbyer me zë VOX
  • Muzikë
  • Dritë nate

 

Shifra: 32134 Kategori:
View cart

Përshkrimi

Karakteristikat kryesore:
•Përvetësoni spektrin e përhapjes së kërcimit të frekuencës (FHSS), Kundër ndërhyrjeve dhe qartësisë së zërit
• Brezi i frekuencës së punës: 900 MHZ ISM, 905—925 MHZ
•Transmetim në distancë 200-300 metra në fushë të hapur
•Transmetuesi dhe Marrësi duhet të bëjnë kodin e çiftimit përpara çdo operacioni, Konfidencialiteti është i fortë.
•Me funksion të bisedës në dy drejtime, muzikë dhe dritë nate
•Kur nuk ka zë nga transmetuesi brenda 20 sekondave, marrësi do të jetë në gjendje të heshtur

  • Temperatura e funksionimit 0°C-50°C
  • Specifikimet e baterisë 3 copë Bateri e thatë 1.2V AA
  • Modaliteti i furnizimit me energji elektrike 5V USB ose 3 copë AA bateri e thatë