Kamera Sigurie IP me wifi Hd Cloud

32508.1
INQMEGA-1080P-Cloud-Wireless-IP-Camera-Intelligent-Auto-Tracking-Of-Human-Home-Security-Surveillance-CCTV-Network.jpg_Q90.jpg_ (1)
INQMEGA-1080P-Cloud-Wireless-IP-Camera-Intelligent-Auto-Tracking-Of-Human-Home-Security-Surveillance-CCTV-Network.jpg_Q90.jpg_

Kamera Sigurie IP me wifi Hd Cloud

25.00 

SKU: 32508 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

Karakteristikat kryesore:

• Mbështet mënyrat me tela dhe WiFi
• Mikrofoni i brendshëm mbështet audion e dyanshme
• Mbështet kartën micro SD deri në 64 GB
• Mbështet video survejimi celular (iOS, Android)
• Mbështet shërbimin cloud, depërtimin në rrjet, informacionin e alarmit, shtytje në telefon, etj.
• Rezolucioni HD 720P

2. Specifikimet:

• Struktura e sistemit: Procesori DSP 32-bit me dy bërthama GK7105+GC1034
• Sensori : 720P : Sensori CMOS 1/4”
• Kompresimi i videos: H.264, mbështet transmetimin e dyfishtë, 0,1 – 6 Mpbs
• Lentja: 3,6 mm (e parazgjedhur)
• Dalja e imazhit: 1280*720
• Filtri i prerjes IR: Po
• Monitorimi celular: iOS, Android (me APP YCC365)
• IR LED: 6 copë me distancë maksimale IR 15 metra
• Temperatura e punës: -5 deri në 60°C (23 – 140°F)
• DC fuqia: 5 V 2A