Kamer Sigurie Wifi 3.0mp

original-3mp-1080p-hd-wireless-wifi-outdoor-ptz-security-camera-original-imagfhxzuruu4d8y
original-3mp-1080p-hd-wireless-wifi-outdoor-ptz-security-camera-original-imagfhxzz9wdhsme
original-3mp-1080p-hd-wireless-wifi-outdoor-ptz-security-camera-original-imagfhxzk4twar6w
unique-disk-original-4mp-1080p-hd-wireless-wifi-outdoor-ptz-original-imagfs6zb4dtgynq
original-3mp-1080p-hd-wireless-wifi-outdoor-ptz-security-camera-original-imagfhxzef9h8gjr

Kamer Sigurie Wifi 3.0mp

53.00 

SKU: 31276 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

Specifikat Teknike
  • Kualitet i lartë i incizimeve HD
  • Instalim në Android & IOS
  • Funskionim me WiFi
  • Detektortë i lëvizjeve, njoftues ne aplikacion për çdo lëvizje
  • IP66-Rezistente ndaj borës, shiut si dhe temperaturave të ulta dhe të larta
  • Rrotullo, zmadho, lëviz kamerën përmes telefonit tuaj
  • Vëzhgim në kohë reale
  • Audio e dyanshme
  • Vizion Nate