Kabllo HDMI 15m

Cable-HDMI-HDMI-3-meters.jpg_Q90.jpg_

Kabllo HDMI 15m

16.00 

Shifra: 31273 Kategorit: ,
View cart

Përshkrimi

Kabllo HDMI Kompjuterë HDTV Imazh satelitor Audio i plotë HD Kabllo transferimi i imazhit të mbështjellë
Karakteristikat e kabllit të transferimit të videove HDMI: Veçoritë e tij përfshijnë aftësinë për të lidhur kamera portative, kompjuterë, marrës dhe konzolla lojërash me televizorin tuaj HDTV (LCD) me cilësi HD.
Struktura e saj me gërsheta e lejon atë të zgjasë më shumë se kabllot standarde HDMI. Lejon lidhje të thjeshtë. Mund të transferoni imazhe pa ngrirje falë shpejtësisë së tij të lartë.
Pasqyroni ose zgjeroni kompjuterin tuaj: Në modalitetin pasqyrë, mund të shijoni filma ose të luani lojëra në HDTV që shfaq të njëjtën përmbajtje si desktopi i kompjuterit tuaj; Në modalitetin e zgjeruar, çdo ekran thjesht ju jep më shumë hapësirë ​​në desktop dhe ato janë të ndara.
Kamera me rezolucion të lartë HD DVR HDTV me hyrje HDMI është i përshtatshëm për konsolat e lojërave dhe kompjuterët.
Ofron lidhje të lehtë.