Ecosoft Big Blue Water Filter 4.5×20 Fpv4520eco

ecosoft_bb20_in_line_water_filter.png
fpv4520ex_.png

Ecosoft Big Blue Water Filter 4.5×20 Fpv4520eco

80.00 

Shifra: 30820 Kategori:
View cart

Përshkrimi

Filteri Ecosoft BB 4.5×20 është menduar për pastrimin e ujit të ftohtë për qëllime shtëpiake. Papastërtia që duhet të hiqet varet nga filtri i instaluar i zëvendësimit. Mbulesa e filtrit është bërë nga polipropileni me cilësi të lartë dhe shumë të qëndrueshme.