Ecosoft Nemo Blue Fmvnemobeco

ecosoft-nemo-siny-3-l-fmvnemob.jpg
6189Wftjj-L._SL1200_.jpg

Ecosoft Nemo Blue Fmvnemobeco

12.00 

  • Filtrim i shpejtë i ujit
  • Ka një kapacitet prej 1.8l uji të pastruar
  • Eliminon shijen metalike të ujit, largon turbullirën dhe fortësinë.
  • I përshtatshëm dhe i lehtë për t’u përdorur
SKU: 30826 Kategori:
Shihni shportën