Ecosoft Advanced Pack Of Replacement 1-2-3 Filters Chv3eco

ecosoft_set_of_improved_replacement_filters_1_2_3_for_reverse_osmosis_filters.png
korshv3eco_2.png
shv3eco_2.png
shv3eco_1.png

Ecosoft Advanced Pack Of Replacement 1-2-3 Filters Chv3eco

16.00 

Paketa Ecosoft e filtrit zëvendësues për filtrimin e ujit me 3 faza përfshin:

  1. PP5-B: Filtri i sedimentit ifazës së parë 5 mikron me efekt bakteriostatik të shtuar, zvogëlon përmbajtjen e rërës, llumit, shkallës(gurëzve) dhe përbërjeve të tjera të patretshme deri në 5 mikron.
  2. GAC: Filtri i karbonit të aktivizuar granular (GAC) iFazës së 2-të redukton përmbajtjen e klorit, nënprodukteve të klorimit, lëndëve organike natyrale dhe petrokimikeve.
  3. CTO10: Filtri i karbonit i lëvozhgës së kokosit tëfazës së tretë CTO heq klorin, cistat dhe gjurmë organike përpara se të kalojë me forcë përmes një membrane 0,001 mikron.
SKU: 30811 Kategori:
Shihni shportën