Ecosoft Carbon Post Replacement Filter Chv2010eco

ecosoft_carbon_post_filter_for_reverse_osmosis_filter.png
korchv2010eco.png

Ecosoft Carbon Post Replacement Filter Chv2010eco

8.00 

SKU: 30814 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

Zëvendësimi i filtrave post-karboni për filtrimin e ujit me osmozë të kundërt me lëvozhgë kokosi.

Përmban karbon të aktivizuar të lëvozhgës së kokosit me cilësi të lartë për të përmirësuar shijen dhe aromën e ujit të pastruar, duke e pasuruar atë me aromë të ëmbël të sofistikuar.